مهدی نوروزی رئیس اتحادیه پوشاک، فرش و خیاطان شهرستان البرز در مصاحبه با پایگاه خبری،تحلیلی ندای البرز در خصوص عرضه پوشاک چینی و ترکیه ایی در بازار نوروزی شهرستان گفت: بسیاری از پوشاک موجود در بازار از تولیدات داخلی کشور هستند که با برند چینی و ترکیه ایی به فروش می رسند.
نوروزی افزود: فرهنگ خرید برند و تولیدات خارجی در کشور رایج شده و متأسفانه مشتران صنف پوشاک نیزبه دنبال خرید تولیدات داخل نیستند.
وی ادامه داد: هم اکنون در سطح شهرستان البرز تولید کننده قوی پوشاک وجود ندارد و معدود تولید کنندگان موجود نیز خرده فروشانی هستند که بیشتر اجناس خود را از بازار تهران تهیه می کنند.
نوروزی بیان داشت: صنعت پوشاک کشور نیازمند فرهنگ سازی و برندسازی تولیدات داخل است و اضافه کرد: فروشندگان پوشاک شهرستان البرز خواستار فروش محصولات تولید داخل هستند، اما این رغبت در مشتریان وجود ندارد و غالب خریداران پوشاک به دنبال خرید اجناس مارک هستند.
رئیس اتحادیه عنوان کرد: باید با برگزاری نمایشگاه های مختلف، حمایت از تولید کنندگان، ارائه مدلهای روز، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به صنعت پوشاک کشور رونق بخشید و به سوی استفاده از تولیدات داخل رفت.
نوروزی اظهار داشت: در سطح شهرستان البرز، فروش بهاره پوشاک با بررسی فاکتور های خرید و معرفی به اتاق اصناف و اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان البرز در فروشگاه های منتخب جریان دارد و با توجه به رکود فعلی بازار، قیمت عرضه پوشاک نیز در سطح نسبتاً مناسبی است.
نوروزی خاطر نشان کرد: تغییر فصل در راه است و باید اجناس موجود در فروشگاه های فروخته شوند که به همین علت، غالب کسبه در حال حراج بیشتر اجناس خود هستند.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۶۰ فروشنده پوشاک در سطح شهر الوند فعال هستند عنوان کرد: ۹۰ درصد فروشندگان موجود دارای پروانه کسب بوده و ۱۰ درصد باقی مانده در حال سیر مراحل دریافت جواز کسب هستند.
رئیس اتحادیه در خصوص وضعیّت بازار فرش در سطح شهرستان البرز گفت: با توجه به ایجاد مراکز فروش فرش در تهران و مرکز استان و نیز تبلیغات وسیع موجود، بیشتر مشتریان شهرستانی به سمت این مراکز گرایش پیدا کرده اند.
نوروزی با بیان اینکه تعطیلی کارخانجات، بیکاری و کارگر نشین بودن شهرستان البرز در بازار فرش تأثیر مستقیم داشته است افزود: ما در منطقه ایی کارگر نشین بسر می بریم و کارمندان دولتی ادارت شهرستان نیز در قزوین سکونت دارند، لذا با وضعیت معیشتی قشر کارگر و فروش اقساطی بیشتر اجناس که هم اکنون به دلیل عدم دریافت حقوق به تعویق افتاده اند، بازار فروش فرش با کاهش قیمت نیز مواجه بود و از رونق افتاده است.
این فروشنده فرش در ادامه سخنان خود به موضوع رسیدگی به شکایات مردمی در اتحادیه پوشاک، فرش و خیاطان نیز اشاره کرد و اظهار داشت: روزانه مواردی از شکایات مرتبط با عدم تعویض اجناس، زده دار بودن البسته و گرانفروشی به اتحادیه مراجعه می کنند که با حضور فروشنده و خریدار نسبت به رفع مشکلات موجود با رضایت طرفین اقدام می شود.
انتهای پیام